Banner

Omdat de tijd en ontwikkelingen niet stilstaan werd het tijd om onze website in een nieuw jasje te steken. Met trots kunnen wij melden dat onze geheel nieuwe website vanaf maandag 8 november online staat. Niet alleen het uiterlijk van de website, maar ook de functionaliteiten zijn flink op de schop gegaan. De site moest beter, sneller en gebruiksvriendelijker.

Niet alleen zijn er technische verbeteringen doorgevoerd, maar er is ook nieuwe content ontwikkeld  en er zijn extra thema’s bijgekomen, zoals het thema Naar inclusiever onderwijs. Ook de veelgestelde vragen zijn eens goed onder de loep genomen, zodat je hier terecht kan voor de antwoorden op actuele vragen.

Natuurlijk blijft ons voornaamste doel om jou te informeren over het laatste nieuws, interessante bijeenkomsten en het delen van kennis en inzichten over passend onderwijs. Heb je een vraag of wil je ons laten weten wat je van de nieuwe website vindt? We horen het graag via een bericht aan één van de collega’s of mail naar steunpuntpassendonderwijs@povosi.nl.

Enquête nieuwsbrief

We zijn daarnaast benieuwd hoe je onze nieuwsbrief ervaart. Zou jij je mening met ons willen delen door deze korte enquête (5 minuten) in te vullen? Alvast bedankt voor de moeite!