po vo
12 februari 2020

Website ‘Dyslexie Centraal’ & handreiking ‘Samenwerken bij ernstige enkelvoudige dyslexie’

Voor het stimuleringsprogramma ‘Aanpak Dyslexie’ is een nieuwe website in het leven geroepen: Dyslexie Centraal. Deze website is nog volop in ontwikkeling. De ministeries van VWS en OCW hebben gezamenlijk een handreiking laten maken voor samenwerkingsverbanden en gemeenten, als het gaat om ernstige enkelvoudige dyslexie (en de verwijzing vanuit onderwijs naar jeugdhulp).

Voor meer informatie kunt u terecht op de website van Dyslexie Centraal. Kijkt u ook eens bij het Steunpunt Passend Onderwijs als het gaat over taken en verantwoordelijkheden.

 


Nieuws 30 september 2020

Vernieuwd weeraanwezigopschool.nl

De site weeraanwezigopschool.nl is vernieuwd. Dit initiatief van partners van het thuiszittersoverleg is de startpagina voor betrouwbare, praktische informatie over […]

Meer lezen »

Nieuws 30 september 2020

World Education Week

Op 6 oktober neemt basisschool De Vuurvogel (Helmond) deel aan de Global Showcase¬† tijdens de World Education Week. Tijdens een […]

Meer lezen »

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video