po vo
1 oktober 2020

Vernieuwd Lesopafstand.nl

Ook dit schooljaar is het nog nodig dat scholen soms afstands- of hybride onderwijs geven, bijvoorbeeld bij ziekte of quarantaine van leraren of wanneer leerlingen thuis moeten blijven. Dit zal wederom een beroep doen op de vindingrijkheid en de veerkracht van het onderwijs. Om hier zo goed mogelijk op voorbereid te zijn, is lesopafstand.nl, het platform voor ondersteuning van afstands- en hybride onderwijs, de afgelopen maanden doorontwikkeld.Om scholen en besturen beter te kunnen ondersteunen is er op de website de mogelijkheid toegevoegd om aan te geven waar scholen nu nog knelpunten ervaren of verwachten te ervaren in hun onderwijsproces, de randvoorwaarden of de organisatie. Geef hier door waar uw school knelpunten ziet.


Nieuws 26 oktober 2020

Inclusief Onderwijs Maand

Van 21 oktober tot en met 16 gaat de Inclusief Onderwijs Maand van start. In aanloop naar het debat over […]

Meer lezen »

Nieuws 26 oktober 2020

M@ZL: grip houden op ziekteverzuim

Door afstandsonderwijs tijdens de lockdown was het moeilijk om kinderen goed in beeld te krijgen en te houden. Sinds de […]

Meer lezen »

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video