po vo
8 september 2020

Uitvraag kwaliteitszorg

Het Steunpunt Passend Onderwijs, het netwerk LPO en de Sectorraad samenwerkingsverbanden vo slaan de handen ineen rondom het thema kwaliteitszorg en organiseren dit najaar gezamenlijk netwerkbijeenkomsten rondom dit thema. Graag horen wij van u welke vragen, wensen en/ of thema’s u wilt terugzien tijdens deze bijeenkomsten, die zijn bedoeld voor leidinggevenden van samenwerkingsverbanden of voor medewerkers met kwaliteitszorg in portefeuille.

We starten tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie met de eerste netwerkbijeenkomsten. Om de bijeenkomsten goed aan te laten sluiten bij uw vragen en ontwikkeldoelen, vragen we u of uw kwaliteitsmedewerker om vóór 20 september 2020 een korte vragenlijst in te vullen en op een aantal vragen over kwaliteitszorg te reflecteren.

Hierbij kunt u gebruik maken van een lijst met mogelijke inhoudelijke thema’s. We horen het ook graag als u geen belangstelling heeft om deel te nemen aan deze netwerkbijeenkomsten. Ook dit kunt ons aangeven in de vragenlijst. Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

 


Nieuws 23 september 2020

Nieuwe versies kijkdozen 2020-2020, groeiregeling swv po, vo en (v)so en mjb’s, SBO en grensverkeer

De nieuwste versies voor de  kijkdozen po en vo 2020-2021 en groeiregeling swv po, vo staan online. Evenals de meerjarenbegrotingsmodellen […]

Meer lezen »

Nieuws 23 september 2020

Enquête Passend Onderwijs – Lerarencollectief

Op 1 augustus 2014 werd de Wet op passend onderwijs ingevoerd. Eind van dit jaar wordt passend onderwijs geëvalueerd in […]

Meer lezen »

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video