po vo
8 september 2020

Uitvraag kwaliteitszorg

Het Steunpunt Passend Onderwijs, het netwerk LPO en de Sectorraad samenwerkingsverbanden vo slaan de handen ineen rondom het thema kwaliteitszorg en organiseren dit najaar gezamenlijk netwerkbijeenkomsten rondom dit thema. Graag horen wij van u welke vragen, wensen en/ of thema’s u wilt terugzien tijdens deze bijeenkomsten, die zijn bedoeld voor leidinggevenden van samenwerkingsverbanden of voor medewerkers met kwaliteitszorg in portefeuille.

We starten tussen de herfstvakantie en de kerstvakantie met de eerste netwerkbijeenkomsten. Om de bijeenkomsten goed aan te laten sluiten bij uw vragen en ontwikkeldoelen, vragen we u of uw kwaliteitsmedewerker om vóór 20 september 2020 een korte vragenlijst in te vullen en op een aantal vragen over kwaliteitszorg te reflecteren.

Hierbij kunt u gebruik maken van een lijst met mogelijke inhoudelijke thema’s. We horen het ook graag als u geen belangstelling heeft om deel te nemen aan deze netwerkbijeenkomsten. Ook dit kunt ons aangeven in de vragenlijst. Klik hier om naar de vragenlijst te gaan.

 


Nieuws 21 januari 2021

Inschrijving geopend voor Intervisietraject leidinggevenden passend onderwijs

In deze bijzondere periode is de behoefte groot om met elkaar – als leidinggevenden van swv’s – te sparren over […]

Meer lezen »

Nieuws 21 januari 2021

Uitwisselingsbijeenkomst ‘Anders Organiseren’

Veel scholen in het primair onderwijs zijn bezig, of zoeken naar manieren, om hun onderwijs anders te organiseren. Om scholen […]

Meer lezen »

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video