po vo so
23 februari 2021

Themapagina Maatwerk

Samen met de PO-Raad, de VO-raad en de Sectorraad GO hebben wij in samenwerking met het ministerie van OCW de verschillende maatwerkmogelijkheden binnen passend onderwijs op een overzichtelijke en toegankelijke wijze gebundeld op een nieuwe themapagina Maatwerk op onze website. 

De themapagina ondersteunt professionals die op zoek zijn naar meer informatie over maatwerk binnen passend onderwijs of die vragen hebben over dit thema. Zo vinden bezoekers hier meer informatie over de mogelijkheden voor maatwerk binnen de relevante wet- en regelgeving, getoetst door het ministerie van OCW en de Inspectie van het Onderwijs. Verder is er aandacht voor misverstanden over en grenzen aan maatwerk.

Lever een bijdrage!

De pagina is in ontwikkeling en wordt de komende tijd steeds aangevuld. U kunt meedenken over de inhoud door uw vragen, suggesties of voorbeelden te sturen aan de helpdesk van het Steunpunt Passend Onderwijs onder vermelding van ‘suggestie maatwerk’.

Webinar

Op 28 januari vond de online bijeenkomst plaats over maatwerk, afstandsonderwijs en onderwijszorgarrangementen. Hieronder kunt u deze webinar terug zien.


Nieuws 3 maart 2021

Webinar ME/CVS en onderwijs

Ingrado, ministerie van VWS en Pluut & Partners organiseren op maandag 12 april een webinar over ME/CVS en onderwijs. ME/CVS […]

Meer lezen »

Nieuws 23 februari 2021

Nationaal Programma Onderwijs

De huidige generatie leerlingen en studenten verdient alle kansen op volwaardig onderwijs en een goede toekomst. De coronacrisis mag dit […]

Meer lezen »

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video