po vo so
23 februari 2021

Themapagina Maatwerk

Samen met de PO-Raad, de VO-raad en de Sectorraad GO hebben wij in samenwerking met het ministerie van OCW de verschillende maatwerkmogelijkheden binnen passend onderwijs op een overzichtelijke en toegankelijke wijze gebundeld op een nieuwe themapagina Maatwerk op onze website. 

De themapagina ondersteunt professionals die op zoek zijn naar meer informatie over maatwerk binnen passend onderwijs of die vragen hebben over dit thema. Zo vinden bezoekers hier meer informatie over de mogelijkheden voor maatwerk binnen de relevante wet- en regelgeving, getoetst door het ministerie van OCW en de Inspectie van het Onderwijs. Verder is er aandacht voor misverstanden over en grenzen aan maatwerk.

Lever een bijdrage!

De pagina is in ontwikkeling en wordt de komende tijd steeds aangevuld. U kunt meedenken over de inhoud door uw vragen, suggesties of voorbeelden te sturen aan de helpdesk van het Steunpunt Passend Onderwijs onder vermelding van ‘suggestie maatwerk’.

Webinar

Op 28 januari vond de online bijeenkomst plaats over maatwerk, afstandsonderwijs en onderwijszorgarrangementen. Hieronder kunt u deze webinar terug zien.


Nieuws 17 september 2021

Netwerkbijeenkomst PO/VO-J42: ‘De stem van de jongere’

Binnen passend onderwijs en jeugdhulp praten we vaak over kinderen en jongeren, maar niet vaak genoeg met hen. Terwijl het […]

Meer lezen »

Nieuws 14 september 2021

Inschrijven nu mogelijk voor de bijeenkomst bovenschoolse voorzieningen

Op 7 oktober 2021 van 15.00-17.00 uur organiseert het Steunpunt Passend Onderwijs samen met het NJi en medewerkers van OPDC’s […]

Meer lezen »

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video