po vo
29 augustus 2019

Samenwerkingsverbanden op de kaart

Het eerste ontwerp van Samenwerkingsverbanden op de kaart (straks kortweg: swvopdekaart.nl) is klaar. Voorlopige planning is om de website tijdens de algemene ledenvergaderingen van de PO-Raad en VO-raad in november 2019 te lanceren. Bezoekers van de website kunnen hun feedback geven over de functionaliteiten via een enquête.

Verder is het goed om te weten dat  samenwerkingsverbanden vanaf oktober toegang krijgen tot de beheerfunctie van hun eigen pagina’s, zodat zij alvast een toelichting kunnen schrijven bij hun cijfers en de door hen gewenste documenten (zoals het jaarverslag en het ondersteuningsplan) kunnen uploaden.


Nieuws 16 september 2019

Conferentie onderwijs – jeugd

Samen ontwikkelkansen voor kinderen creëren! Ieder kind heeft recht op een kansrijke ontwikkeling en recht op onderwijs. Wanneer ouders, kinderen […]

Meer lezen »

Nieuws 16 september 2019

Nieuw online materiaal LOB beschikbaar

Op de website van LOWAN is nieuw materiaal beschikbaar gesteld voor ISK-leerlingen in hun schakelfase naar het MBO. De materialen […]

Meer lezen »

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video