po vo
6 februari 2020

Oproep: praat mee over de toekomst van ons onderwijs!

In januari van dit jaar presenteerden de PO-Raad en de VO-raad samen met de andere onderwijssectoren, leerlingen, studenten en sociale partners het discussiestuk ‘Toekomst van ons onderwijs’, met voorstellen voor groot onderhoud aan het onderwijs.

Met dit stuk willen de organisaties een brede dialoog starten over aanpassingen en vernieuwingen die nodig zijn om de uitdagingen in het onderwijs het hoofd te bieden. De brede coalitie gaat hierover de komende periode in gesprek met de samenleving.

Meepraten?
Wilt u ook meepraten over de toekomst van ons onderwijs, of heeft u vragen? U kunt op diverse manieren uw input geven en/of vragen stellen. In februari en maart organiseert de brede coalitie van onderwijsorganisaties vijf landelijke dialoogbijeenkomsten om met de samenleving in gesprek te gaan over ‘Toekomst van ons onderwijs’.

Website
U kunt uw bijdrage aan de dialoog ook via de website van Toekomst van ons onderwijs sturen.


Nieuws 30 september 2020

Vernieuwd weeraanwezigopschool.nl

De site weeraanwezigopschool.nl is vernieuwd. Dit initiatief van partners van het thuiszittersoverleg is de startpagina voor betrouwbare, praktische informatie over […]

Meer lezen »

Nieuws 30 september 2020

World Education Week

Op 6 oktober neemt basisschool De Vuurvogel (Helmond) deel aan de Global Showcase  tijdens de World Education Week. Tijdens een […]

Meer lezen »

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video