po vo so
30 maart 2021

Nationaal Programma Onderwijs

Op 24 maart 2021 heeft demissionair minister Slob een brief naar alle scholen en besturen gestuurd met meer informatie over het Nationaal Programma Onderwijs (NPO), het investeringsprogramma om de gevolgen van corona in het onderwijs op te vangen.

De brief geeft in hoofdlijnen informatie over het tijdpad, de financiƫn, de verantwoording en de monitoring. Aan schoolbesturen en scholen wordt gevraagd om voor de zomervakantie in overleg met gemeente en de samenwerkingsverbanden te komen tot een schoolplan.

Vanuit het SPO houden wij de komende tijd de informatie over het NPO in de gaten en delen de komende periode de relevante informatie via onze website en nieuwsbrief. Wij brengen op dit moment alvast graag twee recent aangenomen moties onder de aandacht. Hierin wordt gevraagd om binnen het NPO specifieke aandacht te hebben voor thuiszitters.

Documenten

 


Nieuws 16 april 2021

Junior Ondersteuningsplan te downloaden

Naast het gebruikelijke Ondersteuningsplan heeft SPPOH ook een Junior Ondersteuningsplan ontwikkeld. De kinderen van groep 8 op De Paradijsvogel en […]

Meer lezen »

Nieuws 16 april 2021

Thuishouden leerling melden bij Veilig Thuis?

De PO-Raad en VO-raad signaleren dat er in de sector onduidelijkheid bestaat rondom het melden bij Veilig Thuis, als ouders […]

Meer lezen »

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video