po vo
19 februari 2019

Minister Slob opent online vertelpunt voor passend onderwijs

Is uw werk veranderd door passend onderwijs? Heeft u een positieve of negatieve ervaring rond passend onderwijs die u wilt delen? Op vertelpunt.nl/ocw kunt u uw ervaring delen met minister Slob en met andere betrokkenen bij passend onderwijs in uw regio.

In het onderwijs wordt hard gewerkt om kinderen en jongeren passend onderwijs te geven en te ondersteunen bij hun behoeften. Vaak levert dat mooie resultaten op. Soms kan dat ook nog beter.

Minister Slob heeft daarom een online vertelpunt geopend waarop professionals, ouders en leerlingen zelf over hun ervaringen kunnen vertellen. Invullen kan anoniem. Wel wordt gevraagd naar gemeente en onderwijssector (po/vo). Zo kunnen lokale bestuurders en andere betrokkenen met uw verhaal aan de slag om passend onderwijs in uw regio verder te verbeteren.

Ga naar vertelpunt.nl/ocw en deel uw ervaring.


Nieuws 13 mei 2019

Veel aanvragen subsidie voor begaafde leerlingen

Vrijwel alle samenwerkingsverbanden hebben een aanvraag ingediend in het kader van de subsidieregeling. Begin december 2018 is de Subsidieregeling begaafde […]

Meer lezen »

Nieuws 13 mei 2019

Centrale thema’s evaluatie passend onderwijs, nog geen eindconclusies

Het NRO publiceert in het kader van de evaluatie passend onderwijs een aantal samenvattende studies waarvan het eerste deel in […]

Meer lezen »

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video