po
19 juni 2018

Ondersteuning nodig bij integratie so-sbo-bao?

Mede naar aanleiding van de Landelijke Praktijkdag integratie so-sbo-bao op 28 april jl. is de ‘Ontwikkelgroep gespecialiseerd basisonderwijs’ uitgebreid met nieuwe praktijklocaties. Deze ontwikkelgroep komt in september weer bijeen en werkt dan onder andere aan een bijdrage op de Scholenconferentie ‘Verrassend Passend’ van de PO- en VO-raad, op 20 november in De Lindenberg te Nijmegen. Ook op Hét Congres van Lecso en het SBO Werkverband, op 30 november op Papendal te Arnhem zullen de praktijklocaties een bijdrage verzorgen rond de integratie van so-sbo-bao.

Daarnaast kunt u nog steeds (kosteloos) uw vragen op dit gebied aan ons stellen. En u kunt ondersteuning krijgen op uw school of in uw samenwerkingsverband bij het werken aan de integratie van so-sbo-bao.

Meer informatie vindt u op: https://www.ncoj.nl/sbo-so/ondersteuning-sboso.php


Nieuws 2 juli 2020

Experimenten ‘intensieve samenwerking regulier en speciaal onderwijs’ open voor aanmelding

Scholen kunnen vanaf heden een aanvraag indienen om komend schooljaar deel te nemen aan het experiment ‘samenwerking regulier en speciaal […]

Meer lezen »

Nieuws 2 juli 2020

Eenmalig extra bekostiging voor nieuwkomersonderwijs 

Voor nieuwkomers in het voortgezet onderwijs wordt eenmalig een extra kwartaal nieuwkomersbekostiging uitgekeerd. Met deze financiering krijgen scholen de kans […]

Meer lezen »

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video