po vo
30 augustus 2017

Hoe ver is úw organisatie met passend onderwijs?

Wilt u graag weten hoe het op uw school staat met de organisatie en invulling van de (extra) ondersteuning? Of wilt u als samenwerkingsverband van uw scholen leren waar de ontwikkelmogelijkheden rond passend onderwijs liggen? Doe dan mee aan de COP: de Collegiale Ontwikkelingsgerichte visitatie Passend onderwijs.

De visitatie levert uw school en/of samenwerkingsverband veel nuttige informatie op over hoe de ondersteuning in uw organisatie verder kan worden versterkt. Een COP is gericht op het in beeld brengen van de eigen ontwikkelmogelijkheden ten aanzien van passend onderwijs. Door dit ontwikkelingsgerichte karakter draagt de COP actief bij aan de kwaliteitscyclus van uw school en/of samenwerkingsverband. Lees meer.


Nieuws 20 juni 2018

Veelgestelde vragen over de jeugdsector

Recent heeft het NJi een handreiking gepubliceerd voor nieuwe raadsleden en wethouders waarin veelgestelde vragen over de jeugdsector worden beantwoord. […]

Meer lezen »

Nieuws 19 juni 2018

Ondersteuning nodig bij integratie so-sbo-bao?

Mede naar aanleiding van de Landelijke Praktijkdag integratie so-sbo-bao op 28 april jl. is de ‘Ontwikkelgroep gespecialiseerd basisonderwijs’ uitgebreid met […]

Meer lezen »

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video