po vo
10
apr

Meet & greet met VO-raad voor swv-en

Waar houden de beleidsadviseurs van de VO-raad zich mee bezig en hoe wordt aan een dossier gewerkt? Hoe is de VO-raad nu precies georganiseerd en hoe werkt de vereniging in de praktijk? Hoe wordt de lobby in de praktijk vormgegeven? Maar ook: wie zijn mijn collega’s en wat zijn hun ervaringen? Op 10 april heeft u de kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij de VO-raad.

Wij laten u op deze middag zien wat er op het bureau gebeurt en hoe daar wordt gewerkt. Er is een afwisselend programma, met onder andere de mogelijkheid om in gesprek te komen met de beleidsadviseurs die zich bezighouden met thema’s als governance, bedrijfsvoering, privacy etc. Afsluitend wordt een lichte maaltijd aangeboden, waar u de medewerkers van het bureau van de VO-raad ontmoet en natuurlijk uw collega’s van andere samenwerkingsverbanden.
Vóór het VO-raadprogramma begint, start de kerngroep NODS om 15.00 uur om u te informeren over de voortgang van het netwerk.

Praktische informatie

Datum en tijd: dinsdag 10 april 2018, van 15.00 tot 19.00 uur
Locatie: Kantoor VO-raad, Aidadreef 4, Utrecht
Voor wie: Samenwerkingsverbanden passend onderwijs in het vo
Aanmelden: Meld u aan via het formulier. Aanmelding gebeurt op volgorde van binnenkomst.


Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video