po vo
8
mrt

Netwerkbijeenkomst financieel management en verantwoording passend onderwijs

Ook in 2018 organiseren wij voor ‘financials’ twee netwerkbijeenkomsten rond het thema financieel management en verantwoording passend onderwijs. Tijdens deze kosteloze netwerkbijeenkomsten wordt u op de hoogte gebracht van actuele informatie over bekostiging en bedrijfsvoering. Daarnaast is er ruimte om ervaringen uit te wisselen, bijvoorbeeld over het inrichten van de financiële administratie, de administratieve organisatie binnen het SWV en de planning-controlcyclus in relatie tot verantwoording.

Tijdens de bijeenkomst is er veel ruimte om van elkaar te leren, van gedachten te wisselen en gezamenlijk tot nieuwe inzichten te komen rondom het thema bedrijfsvoering passend onderwijs.

Programma

De bijeenkomst zal ingaan op actuele thema’s en vragen die spelen in de sector.

De netwerkbijeenkomsten zijn als serie bedoeld. U kunt naar alle bijeenkomsten komen, maar dit is niet verplicht. U dient zich voor beide bijeenkomsten afzonderlijk aan te melden.

Verslag 8 maart 2018

Op 8 maart jl. heeft de eerste bijeenkomst plaatsgevonden. Tijdens de middag stond het onderwerp ‘verevening’ op het programma. In dit verslag leest u de opbrengsten van deze middag. Ook is deze notitie besproken.

Praktische informatie

Data: 8 maart en 8 november 2018
Tijd: 9.30 uur – 16.00 uur
Doelgroep: Mensen die binnen het samenwerkingsverband in een lijn- of een staffunctie met financiën te maken hebben, alsmede voor administrateurs die de financiële administratie verzorgen (bijvoorbeeld werkzaam bij een administratiekantoor of een schoolbestuur).
Programma: Het programma ontvangt u na aanmelding.
Locatie: Het Huis Utrecht, Boorstraat 107 in Utrecht
Kosten: Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten
Aanmelden: Via het aanmeldformulier


Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video