po vo
online
18
mei

De kwaliteitscyclus en de rol van de beleidsrijke begroting 

Op 18 mei 2021 van 13.00-15.00 uur zal Rick de Wit van Infinite Financieel een presentatie geven over de rol van de beleidsrijke (meerjaren) begroting binnen de kwaliteitscyclus en de invloed daarvan op het doelgericht/doelmatig handelen. Hoe krijg je als netwerkorganisatie zicht op doelmatige inzet van middelen, hoe speel je hier een stimulerende rol in? Hoe kun je gekoppeld aan de (meerjaren) begroting de monitoring en de verantwoording vormgeven? Welke gegevens gebruik je daarbij? Hoe kun je doelmatigheid tot uiting laten komen binnen onder meer de jaarverslaggeving? Na afloop van de presentatie gaat u in de gespreksgroepen met uw eigen ontwikkelvragen aan de slag.   

Inschrijven

Heeft u deelgenomen aan de eerste netwerkbijeenkomst op 2 februari 2021? Dan bent u ook automatisch ingeschreven voor deze tweede bijeenkomst. U hoeft zich niet opnieuw in te schrijven voor de netwerkbijeenkomst op 18 mei.

Heeft u zich nog niet eerder ingeschreven voor de netwerkbijeenkomsten kwaliteitszorg, maar zou u wel graag deel willen nemen? Dan kunt u dit laten weten door een mail te sturen aan Evelien van den Broek via e.vandenbroek@po-raad.nl.

 


Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video