po vo
Cursus-en vergadercentrum Domstad Utrecht
17
mei

Conferentie ‘Veilig Informatie Delen: Privacy en informatieveiligheid in het onderwijs en het publiek domein’

Het doel van de conferentie is om middels kennisuitwisseling bij te dragen aan het ideaal van correcte én praktische omgang met persoonsgegevens in het onderwijs en het sociaal domein. Lezingen en workshops helpen professionals meer helderheid te krijgen over belangrijke vraagstukken rondom het werken met persoonsgegevens, in zowel eigen organisatie als in de samenwerking met andere professionals.

Wat u kunt verwachten
Tijdens de conferentie zijn er verschillende workshops die zich richten op drie verschillende werkvelden. Zo zijn er workshops voor professionals uit het onderwijs en onderzoek. Daarnaast wordt er gekeken naar het gemeente- en wijkniveau, waarbij lokale PGA-aanpak en dataverwerking binnen wijkteams centraal zullen staan. Ten slotte wordt gesproken over het regionale niveau, waarbij aandacht zal worden besteed aan het uitwisselen van gegevens door en met veiligheidsregio’s en veiligheidshuizen.

De conferentie vindt plaats op vrijdag 17 mei 2019 bij Cursus- en vergadercentrum Domstad te Utrecht.


Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video