po vo
Utrecht
12
mrt

Bijeenkomst ‘Aan de slag met data over passend onderwijs’

In samenwerking met het Steunpunt Passend Onderwijs en het NJi organiseert het Dashboard Passend Onderwijs op 12 maart de bijeenkomst ‘Aan de slag met data over passend onderwijs’.

Doel
Tijdens deze bijeenkomst leert u werken met het Dashboard Passend Onderwijs (DPO) en de monitor AOJ van het NJi. Data worden steeds belangrijker, maar hoe vindt u de juiste data? Met deze interactieve bijeenkomst bieden wij u middelen, waarmee u leert zoeken naar specifieke data, die antwoord geven op uw concrete vraag.

Aan de slag met vragen
Wilt u weten hoe het aanbod in uw regio is en of het dekkend is? Of wilt u weten wat het aantal leerlingen per schooltype is of per clusterniveau? En wilt u weten of de fietsafstand van leerlingen naar een school in de regio acceptabel is? Komt u dan naar de bijeenkomst ‘Aan de slag met data over passend onderwijs’.

Doelgroep
De bijeenkomst is voor medewerkers van samenwerkingsverbanden po en vo, en kwaliteitsmedewerkers in het bijzonder, die zich bezighouden met vragen over bijvoorbeeld dekkend aanbod, voorbereiden van een OOGO overleg en hulpvragen van leerlingen en/ of ondersteuning aan leerlingen.

Wanneer en waar?
De bijeenkomst wordt gehouden op donderdag 12 maart 2020 van 9:00 tot 12:00 uur. De locatie is restaurant Se7en (030-2318084) op de Mariaplaats 7 te Utrecht.

Aanmelden
U kunt zich niet meer aanmelden voor deze bijeenkomst, want deze bijeenkomst zit helaas vol.


Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video