po vo so
16 april 2021

Beschikbaarheid sneltesten voor medewerkers samenwerkingsverbanden po en vo

Medewerkers van samenwerkingsverbanden kunnen gebruik maken van de sneltesten die de scholen de komende weken ontvangen. Het is de bedoeling dat scholen organiseren dat iedereen die op de locatie van de school komt werken, gebruik maakt van de beschikbare testen.

Het aantal sneltesten is gebaseerd op de getallen van DUO. Per medewerker ontvangen de scholen in het primair onderwijs een doos van 25 testen. De scholen in het voortgezet onderwijs ontvangen, twee weken vooruit, los verpakte testen voor het personeel (4 testen per keer). In mei 2021 kunnen scholen aangeven als ze meer testen nodig hebben.

Sneltesten voor het OPDC

De OPDC’s staan in de tweede ronde op de lijst voor de toezending van sneltesten. De tweede ronde start waarschijnlijk op 3 mei 2021.

Actuele contactinformatie bij DUO is belangrijk voor levering

De e-mailadressen die bij DUO geregistreerd staan worden gebruikt voor het contact over de levering van de sneltesten. Het is dus belangrijk dat het meest recente info-/administratie e-mailadres van de school juist bij DUO geregistreerd staat. We adviseren om dit te controleren bij DUO. Daarnaast is het belangrijk om te zorgen dat dit e-mailadres dagelijks wordt gecheckt, óók in de meivakantie. Als de testen niet in ontvangst kunnen worden genomen, is er geen zekerheid dat u de testen alsnog kunt ontvangen.

Wilt u meer weten over de sneltesten in het onderwijs?

Meer informatie leest u op www.zelftesteninhetonderwijs.nl


Nieuws 12 mei 2021

Doorontwikkeling en oproep Scan Passend Onderwijs

Het Steunpunt Passend Onderwijs is in samenwerking met Oberon onderzoek|advies en diverse experts uit het werkveld bezig met de doorontwikkeling […]

Meer lezen »

Nieuws 12 mei 2021

Examinatoren gezocht voor 2021

Vanwege grote aantallen staatsexamen-kandidaten en de verminderde beschikbaarheid van examinatoren is er dit jaar een tekort aan examinatoren en protocollanten […]

Meer lezen »

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video