po vo
16 juli 2020

Beëindiging bekostiging begrotingsmodules voor samenwerkingsverbanden

De afgelopen jaren heeft het Steunpunt Passend Onderwijs (SPO) voor het primair- en het voortgezet onderwijs de ontwikkeling en updates van de begrotingsmodellen van Infinite Financieel en Bé Keizer bekostigd. In de eerste jaren alleen voor het voortgezet onderwijs en de laatste twee jaar ook voor het primair onderwijs.

Tot 31 december 2020 bekostigd het SPO de updates. Daarna stopt de bekostiging vanuit de subsidiemiddelen van het SPO. De startfase van de samenwerkingsverbanden is voorbij; de markt kan nu z’n werk gaan doen. Overigens zijn samenwerkingsverbanden vrij om een bekostigingsmodel (abonnement) aan te schaffen bij Infinite Financieel, Bé Keizer of andere aanbieders.


Nieuws 12 mei 2021

Doorontwikkeling en oproep Scan Passend Onderwijs

Het Steunpunt Passend Onderwijs is in samenwerking met Oberon onderzoek|advies en diverse experts uit het werkveld bezig met de doorontwikkeling […]

Meer lezen »

Nieuws 12 mei 2021

Examinatoren gezocht voor 2021

Vanwege grote aantallen staatsexamen-kandidaten en de verminderde beschikbaarheid van examinatoren is er dit jaar een tekort aan examinatoren en protocollanten […]

Meer lezen »

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video