po vo
16 maart 2020

Annuleren/ verzetten bijeenkomsten Steunpunt Passend Onderwijs

Wij nemen ook onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Daarom laten we alle bijeenkomsten van het Steunpunt Passend Onderwijs tot in ieder geval 6 april 2020 vervallen. Via onze nieuwsbrief en website houden wij u op de hoogte van de nieuwe data rond de bijeenkomsten en ander nieuws.  Als u zich heeft ingeschreven voor een van onze activiteiten dan ontvangt u op korte termijn een e-mail met meer informatie.

Medewerkers uit het onderwijs verwijzen wij graag naar de informatiepagina’s over het Coronavirus van de PO-Raad en de VO-raad. We wensen iedereen sterkte in deze uitdagende tijd. Zorg voor uzelf en dierbaren en raadpleeg regelmatig de overheidssite gewijd aan COVID-19.


Nieuws 20 maart 2020

Corona en de gevolgen voor passend onderwijs

De huidige situatie rond het coronavirus roept bij scholen en samenwerkingsverbanden vragen op die betrekking hebben tot passend onderwijs. En […]

Meer lezen »

Nieuws 20 maart 2020

Voortgezet speciaal onderwijs en staatsexamens

Veel leerlingen in het voortgezet speciaal onderwijs nemen deel aan staatsexamens. Deze bestaan uit een centraal-examen en een college-examen. Het […]

Meer lezen »

Praktijkvoorbeelden

Het is niet nodig om zelf opnieuw het wiel uit te vinden. Laat u inspireren door onze praktijkvoorbeelden.

Bekijk praktijkvoorbeelden

Scan Passend Onderwijs

Vul de Scan Passend Onderwijs in en krijg een helder beeld van de stand van zaken op uw school.

Doe de Scan Passend Onderwijs

Wat is passend onderwijs?

Leerlinge Syl van der Priem stelt deze vraag op haar eigen school en doet verslag in het filmpje. Het filmpje is gemaakt ter introductie van een congres.

Bekijk video